08.10.18

Катерина Матюшкіна, Катерина Оковитая "Лапи вгору!"

На звороті обкладинки цього яскравого видання написано: "Ду-у-у-же прикольна книжка!" І напис не обманює. Бо книга справді весела та кумедна, особливо коли врахувати ілюстрації та написи на них. Скажу я вам, навіть не читаючи тексту, а лише роздивляючись малюнки, можна пупа надірвати від реготу)))

Але про все по порядку. Головними героями детективної історії є кіт та пес, які дружать, а не те, про що ви подумали. Оскільки кіт втрапив у халепу, а псові жилося трошки нуднувато, вони вирішили створити бюро розслідувань і відразу взялися до справи. Докладні карти (повторюся: з дууууже дотепними написами), розміщені на обох форзацах, значно полегшують роботу уяви читача (і посилюють ефект сміху), а прикольні герої-тварини — кріт Шиша, Кролик, директор музею Щуряк, ворона Карра та інші, мовчу вже про самих Фу-Фу та Киць-Киця — не дають занудьгувати ані на сторіночку. Й аби ви не сумнівалися, я вже потинялася книжковими сайтами в пошуках продовження пригод цих героїв — буде синові сюрприз)))

Малюнки авторів, переклав зі звіриної мови лось Ялівець, переклала з російської мови Наталя Іваничук, вид. "Рідна мова", 2014

Немає коментарів:

Дописати коментар