30.03.15

B&B Project. Слухаємо українське

Київський гурт B&B Project, який складаєтсья з бандуристки Тетяни Мазур та баяніста Сергія Шамрая, молодий, створений у березні 2015 року, колектив, що спеціалізується на кавер-версіях відомих світових хитів, виконаних на двох інструментах, бандурі та баяні відповідно. Основною метою своєї роботи музиканти бачать  повернення популярності народним інструментам завдяки пошуку нових, сучасних репертуарних і виконавських можливостей.


Досі гурт грав для себе та у невеликих клубах. А нещодавно випустив перший запис своєї роботи - кавер на пісню  Nothing Else Matters гурту  Metallica.


Довідка:

Тетяна Мазур - лауреат всеукраїнських і міжнародних конкурсів, студентка Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського, по класу бандури та вокалу. Народилась Тетяна на Херсонщині, закінчила Херсонське музичне училище по класу бандури. Виросла в сім'ї музикантів, вони й привили любов до музики. 

Сергій Шамрай родом із Запорізького краю.Виріс у вчительскій сім'ї. Після закінчення музичної школи по класу баяна вступив до Запорізького музичного училища. Під час навчання ставав лауреатом міжнародних конкурсів (Італія,Словакія,Польща,Болгарія). Зараз Сергій навчається в Національній музичній академії України ім. П.І.Чайковського.


Немає коментарів:

Дописати коментар